maanantai 16. maaliskuuta 2015

Prinsessa jos oisin...

 NEUSCHWANSTEININ LINNA, SCHWANGAU, SAKSA
1000 PALAA

Myös tämän linnan piti päästä kehyksiin ja seinälle, mutta kuinkas ollakaan menin ja hössin sen homman lahjakkaasti. Nyt palapeli mahdollisesti odottaa uusiokäyttöä jätteiden lajittelussa tai makaa viimeisessä lepopaikassaan kaatopaikalla. :)

Tämä oli ensimmäinen maisema palapeli, jonka olen hankkinut sillä perusteella, että olen käynyt siellä oikeasti. Aloittelijan otteella tein hitaasti ja hartaasti tätä palapeliä. Voitte kuvitella, että muutama ärräpää pääsi omasta tyhmyydestä. Olin katsonut pahvilaatikon kyljestä mitat palapelille ja sen mukaan hakenut kehykset. Enkä tietenkään halvimmasta päästä olevia kehyksiä, olihan se hieno taulu. :) Kotiin päästyäni tajusin, että kehykset olivat aavistuksen liian pienet. No, tässä vaiheessa olisi päässyt vielä pienellä vaivalla, mutta koska itsepäinen ja pihi olin, niin totesin saavani mahdutettua palapelin kehyksiin, voisin vaikka hieman viilata reunoista, jos ei muuten mahtuisi. Ja jotta saisin palapelin tiivistettyä äärimmilleen, päätin liimata palapelin pohjaan kiinni. TIEDÄN, äly ja väläys. :D Ja miksi, oi miksi päähän pääsi sellainen ajatus, että liimaan reunat ensin ja ahdan sitten palapelin väkisin keskeltä yhteen. Teoriassa hieno idea....EI NÄIN! :D Siihen asti meni hyvin, kunnes pääsin lähelle keskiosaa. Palat eivät mahtuneet enää omille paikoilleen. Great!

Kuningasidea nro 2! Viilaan hieman paloista reunoja pois kynsiviilalla, jotta ne mahtuvat paikoilleen. Joo hyvä idea, kunnes viimeisissä palasissa alkoi olla palasta puolet viilattuna pois. Eikä se palapelin palan viilaaminen ole mitään helppoa, voin kertoa. :) Voitte vain kuvitella miltä se Neuschwansteinin linna näytti lopuksi, kun puolet palojen osista puuttui. Slummien linnakkelta. :D Sydäntä raastaen jouduin sen viemään roskiin. Mitä tästä opimme? Ajattele ennen kuin teet. :)


Onneksi kerkesin edes kuvata palapelin ennen kuin menin sen pilaamaan. Todistus siitä, että olen sen joskus valmiiksi saanut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.