keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Buon ultimo viaggio il nonno, a volte ci vediamo.

"Kun yö saapui, niin matka päättyi

ja uneen uuvutti väsyneen.

Ei tunnu tuska, ei vaiva mainen,

on rauha saapunut sydämeen."Tämä blogi alkaa olla aikamoinen sekametelisoppa. On sitä sun tätä tarjolla. Mutta eipä se muuten olisi omannäköinen. :) Tällä kertaa tein korttiaskarteluja, vähemmän kivasta aiheesta. Muutama vuosi sitten tein itse isoäidin hautajaiskutsukortit ja nyt oli vuorossa isoisän kutsut. Samalla teemalla, mutta hieman muunnellen. Voitte uskoa, että on aika vaikea löytää hautajaiskutsu teemaan sopivaa materiaalia askartelukaupoista tai edes internetin kultaisesta maailmasta. Vai eikö ole tapana tai soveliasta tehdä hautajaiskutsuja itse? En todellakaan ole skräppääjä tai korttitaiteilija, vaikka niin voisi käsillä tekemisen rakkaudesta äkkiä luulla. :) Mutta silti lähdin yrittämään.

Valinnan vaikeus ja askartelukaupan myyjän palvelualttiuttomuus tekivät päätöksistä vielä vaikeamman. Mutta lopulta päädyin yksinkertaiseen ratkaisuun. "Ruusuboordi" on tehty valmiista ruusunauhasta. Tämä oli myyjän idea ja hetken sulateltuani, totesin sen käyttökelpoiseksi ideaksi. 


Tulostin tekstin läpinäkyvälle paperille kortin sisäpuolelle. Se antaa mielestäni sopivaa juhlavuutta kuitenkin tilanteeseen sopien. 


Lopuksi voin kertoa (en tiedä kannattaisiko) erittäin nolon kömmähdyksen liittyen tähän korttiaskarteluun. Niin kuin kerroinkin, koneelta löytyi ennestään valmiina tekstipohja isoäidin hautajaiskutsusta. A4:lla tekstipohja x 4 (paperin säästämiseksi tietenkin). No niin arvaatte varmaan mitä onnistuin sähläämään. Kyllä, osassa korteista luki: "jätämme jäähyväiset rakkaalle mammalle" papan sijaan. :D Jotenkin kummassa kone ei ollut tallettanut (Kröhöm....) kaikkiin neljään tekstiin tekemääni muutosta henkilön suhteen. Muuten tiedot piti kyllä paikkansa. Onni onnettomuudessa, että tarkistin vielä seitsemännen kerran kortit kirjekuorissaan (päivämäärän lähinnä) ennen kuin suljin kuoren. Enkä päässyt aiheuttamaan suvussa katastrofia ja paheksuntaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.