maanantai 18. tammikuuta 2016

Vuodet ne vaan vierii

Ja taas on vuosi vierähtänyt tämän blogin kanssa, ei uskoisi! Kaippa se on sama kuin oma vanheneminen, ei sitä vaan voi uskoa. Toisaalta saa kai olla onnellinen että mieli ei ole vanhentunut samaan tahtiin kuin ruumis. :)
Kulunut vuosi ei ole tuonut blogiin mitään uutta ja ihmeellistä (ei kai tarvitsekaan), mutta blogin myötä elämääni se on kyllä tuonut paljon kaikkea uutta ja kivaa. Joten jo se on syy jatkaa bloggaamista taas ainakin vuoden verran. :) Lisäksi blogi toimii tällä hetkellä hyvänä päiväkirjana ja muistikirjana.
Mutta mennäänpä sitten asiaan ja jatketaan perinnettä, joka vuosi sitten alkoi. Blogisynttäreiden kunniaksi järjestän taas arvonnan! Tällä kertaa arvon kaksi pakettia ja kumpaakin voi osallistua. Mikäli haluat osallistua vain toiseen, niin kerrothan sen kommentissa.

1. PAKETTI sisältää Novitan sukkalehden, Joki-lankaa 2 kerää (tummansininen) ja 7 veljestä Raita-lankaa 1 kerän.

2. PAKETTI sisältää Viron käsityölehden, Austermannin Step-lankaa 1 kerän, puiset neulepuikot nro 4,5 ja Cheval Blancin Uttacryl-lankaa 2 kerää.
Arvonnan säännöt ovatkin teille jo mahdollisesti tutut viime vuodelta. :) Eli arvontaan voi osallistua 18.2.2016 mennessä yhdellä arvalla kuka tahansa, joka kommentoi tätä postausta. Yhden lisäarvan saat, jos keksit (mitä tahansa) näistä tarvikkeista saisit aikaan. Ja toinen lisäarpa lohkeaa, jos olet lukijani. Laitathan kommenttiin monellako arvalla osallistut sekä sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä.
Ja vielä selvennykseksi tämä ei ole maksettu tai sponsoroitu arvonta. :)

ARPAONNEA KAIKILLE! :)

89 kommenttia:

 1. Ekan paketin raitalangsta tekisin varmaan sukat. Mukana siis kahdella arvalla :)

  illuusia @ ihmemaassa.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 2. Joki-langasta tekisin kaulurin tai lapaset ja raitalangasta sukat. Acrylilangat voisin käyttää vaikka Punahilkka-nukkeen ja valkoisista pupuja tai jääkarhuja virkaten. Voi kyllähän näille käyttöä löytyis.
  Liityin lukijaksi samalla, joten taidan saada 3 arpaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ja lukijaksi ryhtymisestä, toivottavasti on mieleisiä juttuja. Kaikki 3 arpaasi on huomioitu. 😊

   Poista
 3. Moi! Ja paljon onnea :) Molemmista tekisin jotain, mikä taittaisi tavalla tai toisella tämän kylmän talven selkää. Eli siis sukkaa (menossa on parhaillaan sukkakausi), huivia tai jotain, joka tuo kevään ja auringon edes mieleen! Vaikkakin toisen paketin punaisesta ja valkoisesta ekana tumpsahti mieleen joulutonttu... olenkohan hiukan jäljessä vai oikein kunnolla ajoissa... :) Mukana siis kahdella arvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes ajatellut jouluun, mutta nyt kun sanot niin jouluhan niistä mieleen tulee. Ehkäpä olen vielä itse joulun tunnelmissa. :) Kiitos osallistumisesta, arvat on huomioitu. :)

   Poista
 4. Paljon onnea blogisynttäreistä, kivan arvonnan olet sen kunniaksi järjestänyt :) Minä neuloisin punaisesta stepistä itselleni uudet joulusukat, akryylilangasta voisin kokeilla tehdä jonkinlaisen pehmolelun. Kahdella arvalla mukana!

  lankatarina@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Kiva, että arvonnat ovat onnistuneita. Eipä ole tullut mieleen tehdä akryylilangasta pehmolelua, kiva idea! :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 5. Yhdellä arvalla mukana. Ensimmäinen paketti ja sukat tekisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta. Laitatko vielä yhteystietosi, niin saan sinut kiinni mikäli arpaonni suosii. :)

   Poista
 6. Liityin lukijaksi. Joki-langasta lapaset, 7 velj. ja Stepistä sukat. Ehkäpä akryylilanka uppoaisi isoäidin neliöihin.
  > tuliko siis 3 arpaa :)
  Onnea blogisynttärien johdosta! Ihana tuo taustakuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun tulit lukijaksi. :) Taustakuva on omalta reissulta Italiasta, tosin logistiikkasyistä peilikuvana. 😄 Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 7. Tietty osasllistun kaikkiin mahdollisiin arvontoihin ;) Ekasta paketistya tietty sukat, mieluiten ruttuvartiset. Toisesta sitten pipo ja ranteenlämmittimet.... Ja muru, tietty luen jokaisen päivityksesi ja ihailen käsitöitäsi ja hienoja valokuviasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Johku. <3 <3 Aina oot niin ihana, kiitos että olet olemassa. Sun kuvia on myös kiva katsella ja seurata, on yhtä hienoja! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu myös. :)

   Poista
 8. Raidasta sukkaset, joesta töppöset. Acryylit vois mennä lapsen sukiksi tai pehmoon.
  Lukijana myöskin. :)
  neuloosiinsairastunut@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulisi ihanat sukat ja töppöset. :) Kiitos osallistumisesta ja lukijaksi ryhtymisestä! Arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 9. Jokilangasta tekisin huovutetut tossut, raitalangasta tytöilleni sukat tai lapaset. Kahdella arvallamukana!
  marjo.soininen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta! Arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 10. 1. Sukat tekisin ja jokilangasta huivin taikka pehmolelu. Patosa@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 11. 7 veljestä raitalangasta tulisi varmaan ihan perusvillasukat, joki lanka ei ole ennestään tuttu mutta siitä voisi tehdä vaikka töppöset tai lapaset.
  Austermannista palmikkosukat ja Cheval Blancin Uttacryl on myös uusi tuttavuus mutta voisikohan siitä tehdä vaikka kaulaliinan..?

  2 arpaako siis? :D

  lindroos.c@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaksi arpaa saat. Kivoja ideoita sinullakin langoille. Kiitos osallistumisesta! :)

   Poista

 12. Molemmat arvat kiinnostaa ja langat kertovat mitä tehdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisestasi, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 13. 1 paketti ois mieluinen! <3
  Tekisin siitä lapaset ja tossut itselle!
  Kaksi arpaa siis!
  Laitan tähän mailiosoitteeni kommenttiin kun aina tää googlen juttu ei toimi.. ;)
  (Ripsis79@gmail.com )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Pakettiin onnea siis. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 14. Joesta huovutetut lapaset. Punavalkoisiste sydänsukkia ystävänpäiväksi. jaana@jaakkola.eu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanat sydänsukat olisi tulossa. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 15. Onnea!
  Sukat tekisin raitalangasta ja Stepistä, Joesta huovuttaisin tossut tai lapaset tuo valkoinen onkin vierasta lankaa, mut jotain sillekkin keksisin.
  Liityin lukijaksi, eli onkos se nyt sitten kolme arpaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sieltä 3 arpaa rapsahtaa. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 16. Ainakin villasukat tekisin raitalangasta. Kauluriin/kaulaliinaan olisi myös tarvetta. Liityin myös lukijaksesi joten kolmella arvalla osallistun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lukijaksi liittymisestä ja osallistumisesta arvontaan. Villasukat onkin tarpeen näillä keleillä. :) Arpasi on huomioitu.

   Poista
 17. Raitalangasta tulisi hienot sukat itselle ja joki langasta huovutetut lapaset tai tossut. Toisen kuvan akryylilangoista tulisi yksi jos toinenkin pehmolelu. Step langasta tekisin kämmekkäät. Osallistun siis kahdella arvalla arvontaan :). Sähköposti: mmsh2210@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kämmenkäät on mullakin ToDo-listalla. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 18. Onnea! Sukkia tekisin raitalangasta ja Stepistä, Joki-langat lapasiksi, akryylilangoista vaikkapa sohvatyynyn päällinen tai pehmoleluja. 2 arpaa siis. Ja peukut pystyyn! t. sirpa_saarinen@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täältähän saa kaikkia hyviä ideoita, sohvatyynynpäällisille olisi myös tarvetta. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 19. Tuosta 7veikasta tulisi ihanat sukat, joten sukkiin hyödyntäisin :) Olen myös lukija, joten 3 arvalla osallistuisin :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, toivotaan arpaonnen suosivan. :) Arpasi on huomioitu.

   Poista
 20. Joki-langasta tekisin töppöset siskontytölle ja raitalangasta sukat siskolleni. Punavalkoisista tekisin varmaan sukat äidilleni, kuulema tartteis jo uudet villasukat jalkaan :D Eli kahdella arvalla osallistun!

  koskinenjuuli@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma äitini on myös vihjannut kulutetuista villasukistaan, pitäisi varmaan tehdä uudet myös. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 21. Raitalangasta pitkät kynsikkäät, Jokilangasta tekisin tossut jotka huovuttaisin Sukkalehti tulisi tarpeeseen ku n tilaamallakaan en lehteä ole saanut ja olen Novitalehden tilaaja. Tuosta valkoisesta ja punaisesta vaikka kauluria kokeilisin. Oliso se kolmen arvan kilpailu. Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi ettet ole onnistunut sukkalehteä saamaan, toivottavasti tässä kohtaan arpaonni suosii. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 22. Onnea 🌠 tulevien synttäreiden johdosta.
  Kokeilisinko kahta arpaa... Tuon ensimmäisen paketin langoista syntyis huovutetut lapaset ja olga sukat ekaa kertaa. Kakkos paketin langoista tekisin ruttuvarsi sukat punaisesta... Ekakeetaa ja huivin valkoisista... Kait. Kumpaankin pakettiin mukaan.
  Minut tavoittaa sähköpostista
  Lumihiutale_1@suomi24.fi
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kokeileppa vaan. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 23. Ykköspaketti ois ihana ja tekisin jotkut sukat tietenkin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä 1 paketin sisältö on aika suuntaa antava. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 24. Kahdella arvalla mukana. Sukat ainakin tekisin, noista ei-sukkalangoista ehkä vois kokeilla huivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivi kuulostaa kivalle. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 25. Raitalangasta tekisin sukat ja jokilangasta kaulaliinan, näille huikeille pakkaskeleille. Toisen paketin punaisesta ja valkoisesta tekisin sydämmelliset sukat. Sähköpostini mirjaojanen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämelliset sukat kuulostavat kivoilta! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 26. Onnea onnea! Olenkin täällä vieraillut jo aiemmin, nyt liityn virallisesti lukijoiden joukkoon :)
  Molemmat paketit olisi mieluisia, kyllähän noista saisi vaikka ja mitä! Raita-langasta minäkin tekisin sukat ja Joesta kenties lapaset. Nuo molemmat lehdet houkuttelisivat kovasti, juuri noita numeroita minulla ei olekaan.
  3 arpaa siis, jos oikein laskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva tervetuloa! Oikein laskit. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 27. Kolmella arvalla mukana :) olen tuore (sukka)bloggaaja, joka vaikuttaa eksyneen lapasten maailmaan. Lapasia siis tekisin kummasta vain paketista. Tuota sukkalehteä en olekaan nähny vielä, pitääpä kurkata markettien tarjonta, josko olis siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sukkalehti oli joku ekstra numero muistaakseni. Lehti on ilmestynyt jo 2011. Nyt vaan arpaonnea, niin ei tarvitse etsiä muualta. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 28. Raitalangasta ihan vaa perussukat, kun alan muistelemaan neulontaa pitkän virkkauspätkän jälkeen :) muista langoista myös helppoja neuletöitä, vaikka säärystimet. Kahdella arvalla siis! Virkkuumirkku@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas virkkaus vielä uudelleen opettelematta. Jotenkin tuntuu vaikealta aloittaa uudelleen. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 29. Ensimmäinen paketti ois mieluisampi ja ilman muuta sukka tekisin ehkä voisi tumppuja kokeilla, mut sukat on mun juttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat on kyllä erittäin tarpeen tällä kelillä. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 30. Ekasta sukat teinineidille, tokasta pitkät sukat (yli polven)ekaluokkalaiselle'neidille) kahdella arvalla osallistun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 31. Novita henkiseen arvontaan oman arpani laitan. 7 Veljestä kerälle löytyisi varmaankin jokin kiva ohje tuosta sukkalehdestä. Tytär tosin saattaa haluta päättää kerän kohtalosta heti sen nähtyään. Joki langasta tulisi varmasti lämpöiset lapaset, puolisolla ei vielä olekaan omia lapin tumppuja. Irtoaako näillä suunnitelmilla jo toinenkin arpa :)
  Onnittelut blogisynttäreiden johdosta ja paljon mukavia hetkiä käsitöiden ja matkailun parissa tulevinakin vuosina sekä ennen kaikkea intoa kertoa niistä blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki irtoaa. :) Lapin lapasiin täytyykin tutustua tarkemmin, ne on varmasti lämpimät! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 32. Tuo rautalanka on aivan ihanan värinen! Siitä tekisin lapaset itselle ja tyttärelle :) Kahdella arvalla mukana. iris.lucenius(at) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 33. Minäkin taidan hankkia kaksi arpaa :).
  Ihana raitalanka, siitä tietysti sukat. Joki-langasta huovutetut tossut!
  mari.pilssari@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkia ei kyllä koskaan ole liikaa. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 34. Onnea blogillesi! Kahdella arvalla mukana. Eka paketti olis ihana, tekisin huovutetut tossut ja pitkät villasukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiitos myös osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 35. Ensimmäisestä paketista tekisin tossut ja toisesta pipon. vuokko.oljymaki@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo kuulostaa kivalle! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 36. Raitalangasta tekisin myssyn itselleni ja sinisestä sukat miehelle.
  Kaksi arpaa.
  kinnunen.eija1(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 37. Ensimmäisen paketin langoista tulisi sukkaa tai lapasta omaan käyttöön. Olen myös lukija, joten kolme arpaa taisi olla?

  tiia.tahvanainen0@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kolmeen arpaan oikeuttaa. :) Kiitos osallistumisesta arvontaan ja lukijana olemisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 38. Kahdella arvalla mukaan ��
  Tossukoita en ole vielä tehnyt, joten niitä pitäisi varmaan kokeilla. Myös nuo lehdet takuulla pullollaan mitä ihanimpia sukkasia.
  Paivi.ui@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lehdestä löytyy kaikkia kivoja ohjeita. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

   Poista
 39. voisin ajatella tekeväni nutun langoista siis 2 vaihtoehto mielyti enemmän siryin lukiaksikin .siis 3 arpaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että blogi miellytti, toivottavasti miellyttää jatkossakin. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 40. Liityin lukijaksi ^^ Mukava löytää uusia neulonta aiheisia blogeja seurattavaksi :) Osallistuisin vain ensimmäisen paketin arvontaan josta tulisi todennäköisesti huopikkaat ja jotkut erikoisemmat sukat. Muuten tuo toinenkin paketti houkuttelisi mutta itse en voi lainkaan steppiä käyttää jolloin kyseinen lanka menisi hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 41. Raitalangasta tyttärelle sukat, Joesta huovuttaisin itselleni tossut. Stepistä pitsisukat. Valkoisen langan pieneen nuttuun neuloisin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta. 😊 Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 42. 1.paketin arvonnassa mukana!
  Lueskelen bloggerin kautta eli kahdella mukaan!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun olet lukijana. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 43. 3 arvalla mukaan arvontaan! :)
  Tuo Novitan Sukkalehti on varmasti aivan ihana, ja haaveissa onkin, että osaisin jonain päivänä kutoa itselleni pitkät pitsisukat. ;)
  Viimeksi ala-asteella on sukkia tullut kudottua, joten olisi kyllä aika opetella sekin taito uudestaan. ;)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa
  iloa.unelmaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä sä vielä neulot monet pitsisukat, sukkalehdessä taisi muutamat sellaiset jopa olla. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

   Poista
 44. Yksi arpa. Sukkia ois kiva näprätä. marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.