maanantai 18. tammikuuta 2016

Vuodet ne vaan vierii

Ja taas on vuosi vierähtänyt tämän blogin kanssa, ei uskoisi! Kaippa se on sama kuin oma vanheneminen, ei sitä vaan voi uskoa. Toisaalta saa kai olla onnellinen että mieli ei ole vanhentunut samaan tahtiin kuin ruumis. :)
Kulunut vuosi ei ole tuonut blogiin mitään uutta ja ihmeellistä (ei kai tarvitsekaan), mutta blogin myötä elämääni se on kyllä tuonut paljon kaikkea uutta ja kivaa. Joten jo se on syy jatkaa bloggaamista taas ainakin vuoden verran. :) Lisäksi blogi toimii tällä hetkellä hyvänä päiväkirjana ja muistikirjana.
Mutta mennäänpä sitten asiaan ja jatketaan perinnettä, joka vuosi sitten alkoi. Blogisynttäreiden kunniaksi järjestän taas arvonnan! Tällä kertaa arvon kaksi pakettia ja kumpaakin voi osallistua. Mikäli haluat osallistua vain toiseen, niin kerrothan sen kommentissa.

1. PAKETTI sisältää Novitan sukkalehden, Joki-lankaa 2 kerää (tummansininen) ja 7 veljestä Raita-lankaa 1 kerän.

2. PAKETTI sisältää Viron käsityölehden, Austermannin Step-lankaa 1 kerän, puiset neulepuikot nro 4,5 ja Cheval Blancin Uttacryl-lankaa 2 kerää.
Arvonnan säännöt ovatkin teille jo mahdollisesti tutut viime vuodelta. :) Eli arvontaan voi osallistua 18.2.2016 mennessä yhdellä arvalla kuka tahansa, joka kommentoi tätä postausta. Yhden lisäarvan saat, jos keksit (mitä tahansa) näistä tarvikkeista saisit aikaan. Ja toinen lisäarpa lohkeaa, jos olet lukijani. Laitathan kommenttiin monellako arvalla osallistut sekä sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä.
Ja vielä selvennykseksi tämä ei ole maksettu tai sponsoroitu arvonta. :)

ARPAONNEA KAIKILLE! :)

89 kommenttia:

  1. Ekan paketin raitalangsta tekisin varmaan sukat. Mukana siis kahdella arvalla :)

    illuusia @ ihmemaassa.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  2. Joki-langasta tekisin kaulurin tai lapaset ja raitalangasta sukat. Acrylilangat voisin käyttää vaikka Punahilkka-nukkeen ja valkoisista pupuja tai jääkarhuja virkaten. Voi kyllähän näille käyttöä löytyis.
    Liityin lukijaksi samalla, joten taidan saada 3 arpaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta ja lukijaksi ryhtymisestä, toivottavasti on mieleisiä juttuja. Kaikki 3 arpaasi on huomioitu. 😊

      Poista
  3. Moi! Ja paljon onnea :) Molemmista tekisin jotain, mikä taittaisi tavalla tai toisella tämän kylmän talven selkää. Eli siis sukkaa (menossa on parhaillaan sukkakausi), huivia tai jotain, joka tuo kevään ja auringon edes mieleen! Vaikkakin toisen paketin punaisesta ja valkoisesta ekana tumpsahti mieleen joulutonttu... olenkohan hiukan jäljessä vai oikein kunnolla ajoissa... :) Mukana siis kahdella arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes ajatellut jouluun, mutta nyt kun sanot niin jouluhan niistä mieleen tulee. Ehkäpä olen vielä itse joulun tunnelmissa. :) Kiitos osallistumisesta, arvat on huomioitu. :)

      Poista
  4. Paljon onnea blogisynttäreistä, kivan arvonnan olet sen kunniaksi järjestänyt :) Minä neuloisin punaisesta stepistä itselleni uudet joulusukat, akryylilangasta voisin kokeilla tehdä jonkinlaisen pehmolelun. Kahdella arvalla mukana!

    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Kiva, että arvonnat ovat onnistuneita. Eipä ole tullut mieleen tehdä akryylilangasta pehmolelua, kiva idea! :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  5. Yhdellä arvalla mukana. Ensimmäinen paketti ja sukat tekisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta. Laitatko vielä yhteystietosi, niin saan sinut kiinni mikäli arpaonni suosii. :)

      Poista
  6. Liityin lukijaksi. Joki-langasta lapaset, 7 velj. ja Stepistä sukat. Ehkäpä akryylilanka uppoaisi isoäidin neliöihin.
    > tuliko siis 3 arpaa :)
    Onnea blogisynttärien johdosta! Ihana tuo taustakuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun tulit lukijaksi. :) Taustakuva on omalta reissulta Italiasta, tosin logistiikkasyistä peilikuvana. 😄 Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  7. Tietty osasllistun kaikkiin mahdollisiin arvontoihin ;) Ekasta paketistya tietty sukat, mieluiten ruttuvartiset. Toisesta sitten pipo ja ranteenlämmittimet.... Ja muru, tietty luen jokaisen päivityksesi ja ihailen käsitöitäsi ja hienoja valokuviasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Johku. <3 <3 Aina oot niin ihana, kiitos että olet olemassa. Sun kuvia on myös kiva katsella ja seurata, on yhtä hienoja! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu myös. :)

      Poista
  8. Raidasta sukkaset, joesta töppöset. Acryylit vois mennä lapsen sukiksi tai pehmoon.
    Lukijana myöskin. :)
    neuloosiinsairastunut@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tulisi ihanat sukat ja töppöset. :) Kiitos osallistumisesta ja lukijaksi ryhtymisestä! Arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  9. Jokilangasta tekisin huovutetut tossut, raitalangasta tytöilleni sukat tai lapaset. Kahdella arvallamukana!
    marjo.soininen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta! Arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  10. 1. Sukat tekisin ja jokilangasta huivin taikka pehmolelu. Patosa@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  11. 7 veljestä raitalangasta tulisi varmaan ihan perusvillasukat, joki lanka ei ole ennestään tuttu mutta siitä voisi tehdä vaikka töppöset tai lapaset.
    Austermannista palmikkosukat ja Cheval Blancin Uttacryl on myös uusi tuttavuus mutta voisikohan siitä tehdä vaikka kaulaliinan..?

    2 arpaako siis? :D

    lindroos.c@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kaksi arpaa saat. Kivoja ideoita sinullakin langoille. Kiitos osallistumisesta! :)

      Poista

  12. Molemmat arvat kiinnostaa ja langat kertovat mitä tehdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisestasi, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  13. 1 paketti ois mieluinen! <3
    Tekisin siitä lapaset ja tossut itselle!
    Kaksi arpaa siis!
    Laitan tähän mailiosoitteeni kommenttiin kun aina tää googlen juttu ei toimi.. ;)
    (Ripsis79@gmail.com )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Pakettiin onnea siis. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  14. Joesta huovutetut lapaset. Punavalkoisiste sydänsukkia ystävänpäiväksi. jaana@jaakkola.eu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanat sydänsukat olisi tulossa. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  15. Onnea!
    Sukat tekisin raitalangasta ja Stepistä, Joesta huovuttaisin tossut tai lapaset tuo valkoinen onkin vierasta lankaa, mut jotain sillekkin keksisin.
    Liityin lukijaksi, eli onkos se nyt sitten kolme arpaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sieltä 3 arpaa rapsahtaa. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  16. Ainakin villasukat tekisin raitalangasta. Kauluriin/kaulaliinaan olisi myös tarvetta. Liityin myös lukijaksesi joten kolmella arvalla osallistun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lukijaksi liittymisestä ja osallistumisesta arvontaan. Villasukat onkin tarpeen näillä keleillä. :) Arpasi on huomioitu.

      Poista
  17. Raitalangasta tulisi hienot sukat itselle ja joki langasta huovutetut lapaset tai tossut. Toisen kuvan akryylilangoista tulisi yksi jos toinenkin pehmolelu. Step langasta tekisin kämmekkäät. Osallistun siis kahdella arvalla arvontaan :). Sähköposti: mmsh2210@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kämmenkäät on mullakin ToDo-listalla. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  18. Onnea! Sukkia tekisin raitalangasta ja Stepistä, Joki-langat lapasiksi, akryylilangoista vaikkapa sohvatyynyn päällinen tai pehmoleluja. 2 arpaa siis. Ja peukut pystyyn! t. sirpa_saarinen@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täältähän saa kaikkia hyviä ideoita, sohvatyynynpäällisille olisi myös tarvetta. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  19. Tuosta 7veikasta tulisi ihanat sukat, joten sukkiin hyödyntäisin :) Olen myös lukija, joten 3 arvalla osallistuisin :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta, toivotaan arpaonnen suosivan. :) Arpasi on huomioitu.

      Poista
  20. Joki-langasta tekisin töppöset siskontytölle ja raitalangasta sukat siskolleni. Punavalkoisista tekisin varmaan sukat äidilleni, kuulema tartteis jo uudet villasukat jalkaan :D Eli kahdella arvalla osallistun!

    koskinenjuuli@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma äitini on myös vihjannut kulutetuista villasukistaan, pitäisi varmaan tehdä uudet myös. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  21. Raitalangasta pitkät kynsikkäät, Jokilangasta tekisin tossut jotka huovuttaisin Sukkalehti tulisi tarpeeseen ku n tilaamallakaan en lehteä ole saanut ja olen Novitalehden tilaaja. Tuosta valkoisesta ja punaisesta vaikka kauluria kokeilisin. Oliso se kolmen arvan kilpailu. Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi ettet ole onnistunut sukkalehteä saamaan, toivottavasti tässä kohtaan arpaonni suosii. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  22. Onnea 🌠 tulevien synttäreiden johdosta.
    Kokeilisinko kahta arpaa... Tuon ensimmäisen paketin langoista syntyis huovutetut lapaset ja olga sukat ekaa kertaa. Kakkos paketin langoista tekisin ruttuvarsi sukat punaisesta... Ekakeetaa ja huivin valkoisista... Kait. Kumpaankin pakettiin mukaan.
    Minut tavoittaa sähköpostista
    Lumihiutale_1@suomi24.fi
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kokeileppa vaan. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  23. Ykköspaketti ois ihana ja tekisin jotkut sukat tietenkin ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä 1 paketin sisältö on aika suuntaa antava. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  24. Kahdella arvalla mukana. Sukat ainakin tekisin, noista ei-sukkalangoista ehkä vois kokeilla huivia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi kuulostaa kivalle. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  25. Raitalangasta tekisin sukat ja jokilangasta kaulaliinan, näille huikeille pakkaskeleille. Toisen paketin punaisesta ja valkoisesta tekisin sydämmelliset sukat. Sähköpostini mirjaojanen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämelliset sukat kuulostavat kivoilta! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  26. Onnea onnea! Olenkin täällä vieraillut jo aiemmin, nyt liityn virallisesti lukijoiden joukkoon :)
    Molemmat paketit olisi mieluisia, kyllähän noista saisi vaikka ja mitä! Raita-langasta minäkin tekisin sukat ja Joesta kenties lapaset. Nuo molemmat lehdet houkuttelisivat kovasti, juuri noita numeroita minulla ei olekaan.
    3 arpaa siis, jos oikein laskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva tervetuloa! Oikein laskit. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  27. Kolmella arvalla mukana :) olen tuore (sukka)bloggaaja, joka vaikuttaa eksyneen lapasten maailmaan. Lapasia siis tekisin kummasta vain paketista. Tuota sukkalehteä en olekaan nähny vielä, pitääpä kurkata markettien tarjonta, josko olis siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sukkalehti oli joku ekstra numero muistaakseni. Lehti on ilmestynyt jo 2011. Nyt vaan arpaonnea, niin ei tarvitse etsiä muualta. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  28. Raitalangasta ihan vaa perussukat, kun alan muistelemaan neulontaa pitkän virkkauspätkän jälkeen :) muista langoista myös helppoja neuletöitä, vaikka säärystimet. Kahdella arvalla siis! Virkkuumirkku@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas virkkaus vielä uudelleen opettelematta. Jotenkin tuntuu vaikealta aloittaa uudelleen. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  29. Ensimmäinen paketti ois mieluisampi ja ilman muuta sukka tekisin ehkä voisi tumppuja kokeilla, mut sukat on mun juttu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukat on kyllä erittäin tarpeen tällä kelillä. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  30. Ekasta sukat teinineidille, tokasta pitkät sukat (yli polven)ekaluokkalaiselle'neidille) kahdella arvalla osallistun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  31. Novita henkiseen arvontaan oman arpani laitan. 7 Veljestä kerälle löytyisi varmaankin jokin kiva ohje tuosta sukkalehdestä. Tytär tosin saattaa haluta päättää kerän kohtalosta heti sen nähtyään. Joki langasta tulisi varmasti lämpöiset lapaset, puolisolla ei vielä olekaan omia lapin tumppuja. Irtoaako näillä suunnitelmilla jo toinenkin arpa :)
    Onnittelut blogisynttäreiden johdosta ja paljon mukavia hetkiä käsitöiden ja matkailun parissa tulevinakin vuosina sekä ennen kaikkea intoa kertoa niistä blogissasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki irtoaa. :) Lapin lapasiin täytyykin tutustua tarkemmin, ne on varmasti lämpimät! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  32. Tuo rautalanka on aivan ihanan värinen! Siitä tekisin lapaset itselle ja tyttärelle :) Kahdella arvalla mukana. iris.lucenius(at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  33. Minäkin taidan hankkia kaksi arpaa :).
    Ihana raitalanka, siitä tietysti sukat. Joki-langasta huovutetut tossut!
    mari.pilssari@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkia ei kyllä koskaan ole liikaa. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  34. Onnea blogillesi! Kahdella arvalla mukana. Eka paketti olis ihana, tekisin huovutetut tossut ja pitkät villasukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiitos myös osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  35. Ensimmäisestä paketista tekisin tossut ja toisesta pipon. vuokko.oljymaki@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo kuulostaa kivalle! Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  36. Raitalangasta tekisin myssyn itselleni ja sinisestä sukat miehelle.
    Kaksi arpaa.
    kinnunen.eija1(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  37. Ensimmäisen paketin langoista tulisi sukkaa tai lapasta omaan käyttöön. Olen myös lukija, joten kolme arpaa taisi olla?

    tiia.tahvanainen0@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kolmeen arpaan oikeuttaa. :) Kiitos osallistumisesta arvontaan ja lukijana olemisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  38. Kahdella arvalla mukaan ��
    Tossukoita en ole vielä tehnyt, joten niitä pitäisi varmaan kokeilla. Myös nuo lehdet takuulla pullollaan mitä ihanimpia sukkasia.
    Paivi.ui@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lehdestä löytyy kaikkia kivoja ohjeita. Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu. :)

      Poista
  39. voisin ajatella tekeväni nutun langoista siis 2 vaihtoehto mielyti enemmän siryin lukiaksikin .siis 3 arpaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että blogi miellytti, toivottavasti miellyttää jatkossakin. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  40. Liityin lukijaksi ^^ Mukava löytää uusia neulonta aiheisia blogeja seurattavaksi :) Osallistuisin vain ensimmäisen paketin arvontaan josta tulisi todennäköisesti huopikkaat ja jotkut erikoisemmat sukat. Muuten tuo toinenkin paketti houkuttelisi mutta itse en voi lainkaan steppiä käyttää jolloin kyseinen lanka menisi hukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  41. Raitalangasta tyttärelle sukat, Joesta huovuttaisin itselleni tossut. Stepistä pitsisukat. Valkoisen langan pieneen nuttuun neuloisin. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta. 😊 Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  42. 1.paketin arvonnassa mukana!
    Lueskelen bloggerin kautta eli kahdella mukaan!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun olet lukijana. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  43. 3 arvalla mukaan arvontaan! :)
    Tuo Novitan Sukkalehti on varmasti aivan ihana, ja haaveissa onkin, että osaisin jonain päivänä kutoa itselleni pitkät pitsisukat. ;)
    Viimeksi ala-asteella on sukkia tullut kudottua, joten olisi kyllä aika opetella sekin taito uudestaan. ;)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa
    iloa.unelmaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä sä vielä neulot monet pitsisukat, sukkalehdessä taisi muutamat sellaiset jopa olla. :) Kiitos osallistumisesta, arpasi on huomioitu.

      Poista
  44. Yksi arpa. Sukkia ois kiva näprätä. marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.