perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 lankalaihis laskettu

Do diin! Kröhöm...Viime vuonna prameasti lupailin, että ylitän vuoden 2014 lankalaihiksen kirkkaasti. No kuinkas sitten kävikään...alitin sen ja reippaasti, hups. Se uuden vuoden lupaus jäi siis ainakin täyttämättä, mitäköhän muuta? :D Pitääkin olla tänä vuonna hieman varovaisempi sanoissaan. ;)

Vuoden 2015 lankalaihiksen saldo siis oli 1,453kg. Verrattaen vuoden 2014 saldoon (3,195kg) se on aika vähän, mutta onhan sekin jotain, eikö? :) Ja edelleenkin niistä ihanista lankaliikkeistä ja messuilta on varmasti kerääntynyt kotiin tuplaten isompi määrä vuoden aikana, jos varovasti uskallan sanoa. :) 

Mutta vaikka lankalaihis olikin pieni pohjanoteeraus, niin silti vuoteen on mahtunut kaikenlaista ihanaa, joten ei huolta! Monia kokemuksia ja elämyksiä rikkaampana suuntaan tähän vuoteen. Ja vuodelle 2016 lupaan yrittää saada lankalaihista suuremmaksi sekä tehdä edelleenkin asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. <3


OIKEIN HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2016 TEILLE KAIKILLE RAKKAAT LUKIJAT JA YSTÄVÄT! <3

3 kommenttia:

 1. Kiitos ja samoin sinullekin antoisaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hieno käsityövuosi sinulla takana. Tästä se lankalaihis 2016 lähtee käyntiinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän se tästä lähtee hyvin käyntiin. Nyt on oivat kelit sytyttää kynttilät ja käpertyä käsityön kanssa sohvan nurkaan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.