lauantai 7. maaliskuuta 2015

Täydennystä


Sain vinkkiä Käsityöblogit facebookryhmässä Ilosofiaa blogin Johannalta lopettavasta lankojen verkkokaupasta, Lankatuvasta. Ja viime hetkellä kerkesin nappaamaan sieltä itselleni pientä kivaa. :) Paljoa ale-koreissa ei enää ollut jäljellä, mutta löytyi sieltä muutama sellainen mitä ei vielä omassa kokoelmassa ole.


Perjantaina se sitten saapui! Ja todella nopeasti. Tänään vielä kävin linkkien vuoksi kurkkimassa nettisivuilla ja ne olivat jo poistuneet. Joten todellakin viime tipassa kävin nappaamassa omani, kiitos Johannalle vinkistä! :)


Tässä ohjeessa ihastuin lehtimäiseen reunukseen, jonka halusin oppia. Miten se nälkä voi kasvaakkaan syödessä. ;) En ole todellakaan mikään huivi ihminen, mutta huomaan silti bongaavani kaikkia kivoja huiviohjeita. Kaikissa blogeissa kun näkee toinen toistaan ihanampia huiveja, tulee itsellekin tarve saada samanlainen. Nyt on siis tehtävä itsestä vaikka väkisin huivi-ihminen. Saatte sitten opettaa mua pitämään niitä. :)


Lisäksi piti kasvattaa KnitPro perhetta vielä vähän lisää, kun niin hyvään hintaan sai. Harmi, että ei ollut enempää jäljellä tilattavaa. :)


3 kommenttia:

 1. Hei kiva, että kerkesit käydä ostoksilla. Lankatuvan omistaja oli tampereen käsityömessuilla meidän tapaamisessa myös mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva tehdä hyviä löytöjä! Laskinkin 1+1 ja muistin oikein, harmi etten tajunnut aikaisemmin käydä verkkokaupassa ostoksilla. :)

   Poista
 2. Minäkin käytin Johannan vinkkiä ja tilasin parit puikot ja vaihtopäät ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.