sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Unohdettu harrastus

Miten ihmisellä voi olla niin monta rakasta harrastusta? :) Käsityöt, italian opiskelu ja valokuvaus ovat vieneet mennessään ja jättäneet unholaan yhden rakkaimmasta harrastuksista, lukemisen. Tänään pitkästä aikaa sekin vimma pääsi valloilleen, alekorien äärellä. :) Suomalaisessa kirjakaupassa oli helmikuun ajan 3 pokkaria 15€:lla, joten pakkohan sitä oli tarttua tilaisuuteensa. Koska nää vaan saa luettua. :) Olen kerännyt pikku hiljaa mistä milloinkin Patricia Cornwellin Scarpetta-sarjaa ja nyt tuli täydennystä oikein urakalla. Enää kaksi kirjaa puuttuu! :)


Ja jottei meni elämä niin synkäksi niin piti sitä vastapainoksi ottaa vähän hömpääkin. Päätin pitkästä aikaa kokeilla Tuija Lehtistä, joo tiedän niin teiniä :). Pystyisinkö edelleen arvaamaan ensimmäisissä luvuissa kuka on kenenkin kanssa lopussa. Lehtisen kirjat on ihanan aivotonta lukemista, jonka kera voi ottaa kasan sulkaata ja lasin viiniä. 


Ja jottei se käsityöharrastuskaan jäisi vähemmälle niin....


Sivuhuomautuksena vaikka vanhennunkin pian ei nämä olleet synttärilahjuksia itselle. Tuo paketti kortti on viime vuodelta saadusta ihanasta paketista ja se oli niin osuva, että pääsi koristamaan kirjahyllyä koko vuotisesti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.