perjantai 28. maaliskuuta 2014

Onnellinen neuloja

Sain vanhenemisen johdosta rakkailta ihmisiltä paljon kaikkea ihanaa. Olen todella otettu muistamisesta ja siitä, kuinka hyvin mut tunnetaan. :) Tänään kävin hakemassa osan lahjoista ja toisen osan pistin vielä jemmaan. :) Olen jo pitkään himoinnut KnitPron puikkoja, mutta en ole raaskinut niitä vielä ostaa. Synttäreiden lähestyttyä mies yllätti <3: lahjaksi sain valita ihan minkä tahansa neulomiseen liittyvän asian. Sellaisen mikä olisi mahdolisimman kattava. En kuulemma kuitenkaan raaskisi sellaista itse ostaa, ai miten niin? :) Pitkän harkinnan jälkeen päädyin KnitPron Symphonie Rose cubics puikkoihin. Kaveri oli ihastunut neliskanttisiin puikkoihin ja kehui niitä. Itse en ole vielä kokeillut niitä, mutta päätin luottaa kaveriin ja netistä lukemiini ylistyksiin. :)
Kavereilta sain lisäksi lahjakortin Lankamaailmaan ja siellä kävin hypistelemässä kaikkia ihania lankoja. mukaan tarttui vaikka mitä ihania lankoja. Ajattelin lähteä toukkapussihaasteeseen, jonka on laittanut alulle Pieni lankarulla -blogin kirjoittaja. Ostoskoriin keräsin siis Vikingin Baby Ullia 9 kerää (olivat muuten tarjouksessa ja värivalikoimaa riitti), Hjertegarnin Baby Trundea 2 kerää sekä ihanan ison kerän Austermannin Irish Rainbow Colorsia. Eiköhän näillä toukkia ainakin muutama synny ja jotain muutakin kenties. :)


Ei tainnut tässä kuussa lankalaihis toteutua. Kaappeihin on ilmestynyt koko ajan kaikenlaista ihanaa, eikä niitä kerkiä millään sitä mukaa kuluttamaan. Onko kellään muulla samaa ongelmaa? :D Tarttee varmaan hankkia porttikielto kaikkiin lankaliikkeisiin yms. pariksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi. Tai sitten pitää alkaa katsomaan uutta asuntoa, kenties jostain maalta missä on lääniä sulloa lankoja. :)

Tässä koko kokoelma.
Heti kun noilta oikeilta töiltään ehtii niin pitää alkaa testailemaan uusia puikkoja. Hieman harmittaa olla huomenna koko päivä töissä. :)

1 kommentti:

  1. Ei sitten ihan putkeen mennyt, pakkauksessa oli yksi viallinen kaapeli ja ohuin puikko meni kiristäessä poikki liitoskohdasta. En mielestäni edes kovaa kiristänyt. Lankaidean myyjä kyllä varoitti, että ohuimmat puikot ovat todella herkkiä. Onneksi sain vaihdettua uuden kaapelin ja puikon Lankaideassa. Nyt täytyykin sitten olla niiden kanssa todella varovainen. Jos puikot vielä katkeavat, täytyy ohuimmissa siirtyä metallisiin. Saa nähdä kuinka käy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.