sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Keväiset auringonsäteet Kangasalla

Pitää käyttää hyväksi näitä kauniita kevätsäitä. Ties kuinka vähän aikaa niistä saa nauttia. Tällä kertaa kuvauspaikkana oli Kangasalan Vehoniemen näkötorni. Samalla käytiin munkkikahvilla ja tutkailemassa automuseossa. Ihme etten pirkanmaalaisena ole sielläkään koskaan käynyt. :)Putoava meteoriitti. :)Jää oli todella makean näköinen auringonsäteissä.Rakkauden ikuinen tunnustus. :)


Ei hullumpaa vapaan viettoa. :)
Tällä pikku veijarilla olisi päässyt ajelulle. :)

Paluumatkalla tultiin Pelisalmen ohitse ja pakkohan sitä oli pysähtyä vielä muutamat kuvat nappaamaan. :) Jäälle ei kyllä enää uskaltanut mennä vaikka se vakaalta näyttikin. Rannasta oli sen verran sulaa, että petti heti, kun jäätä kokeili. Mutta pari pilkkijää silti matkalla nähtiin. Kyllä saa tietää virtaukset ja paikat aika hyvin, ettei pääse pilkkireissullaan kastumaan.


Mikä siinä vastavaloon kuvaamisessa viehättääkin? Kaikki kameraoppaatkin sitä vastustavat, "älä kuvaa vastavaloon". Mutta silti jokin siinä mua viehättää. Suurimmaksi osaksi kuvat ovat yli- tai alivalottuneita ja silti on aina pakko räpsiä. Tässäkin kuvassa näkyy kaikki lika mitä linssissä on.


Melkein sulaa.

Siitä vaan pilkille, jos uskallat. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.