sunnuntai 30. elokuuta 2015

Paluu Porvoosta Runebergin matkassa


Paluumatka Porvoosta Helsinkiin meni J.L. Runebergin kyydissä. Porvoon vanhasta kaupungista löytyy edellisessä postauksessa.


Ostoskassi oli iso, mutta onneksi kaikki ei olleet Porvoosta ostettua. Kassissa oli myös matkaan mukaan otetut eväät ja kutimet sekä 20 minuutissa Kampin Nilson shoesista ostetut tarjousballerinat.


Sain aika hyvinkin tehtyä huivia matkan aikana, kunnes huomasin tehneeni useamman rivin väärin huivin ensimmäisessä osassa. Yritin tehdä ensin pari korjaavaa liikettä, mutta se ei auttanut. Joten purkuhommiin huivi joutui. Purin kokonaan huvin, koska lanka on todella ohutta ja pörröistä. Enkä saanut enää kiinni missä rivillä olin. Totesin, että nopeampi ja helpompi on aloittaa alusta, kuin yrittää soveltaa ja sitten kuitenkin taas purkaa.
 

Kelpaisi mullekin kesämökiksi. :)Vastaan tuli paljon muitakin veneilijöitä. Kaunis ilma oli ihmiset saanut liikkeelle.
 
Suomenlinna pienenä taustalla.

Yläkannella kun alkoi tulla kylmä, piti tulla alemmas tuulen suojaan auringosta nauttimaan. Laivassa oli kolme kerrosta ja alimmassa oli kahvila/baari, joka näytti olevan varsin suosittu matkustajien keskuudessa. Vähän väliä miehiä (no kyllä naisiakin) hävisi kannen alle. :)

Linssilude.

Loppumatkasta sai ihailla Helsinkiä mereltä käsin.


Oli kyllä todella onnistunut päivä kokonaisuudessaan. Laivamatkakin meni mukavasti vaikka kesti 3,5 tuntia. Auringon paisteessa ja lempeässä tuulessa oli mukava viettää iltaa. Jos olisi etukäteen tilannut, olisi saanut illallisenkin laivalla. Tällä kertaa kuitenkin jätin sen väliin, kun tuli laivaillallinen juuri testattua Kroatiassa. Nähtävyyksiä matkalla ei kovin kummoisesti ollut, joten ehkä ei kovin usein tule tätä reittiä käytettyä jatkossa. Mutta ehkä jonkun kaverin seurassa voisin uudestaankin kokeilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.