tiistai 1. syyskuuta 2015

Pienten puolesta

Lähde: http://animalzio.com/kangaroo-care-method.htm

Syyskuussa vietetään vastasyntyneiden tehohoidon tietoisuus kuukautta. Tämän perusti 2014 Project Sweet Peas, joka on amerikkalainen voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistys pyörii vapaaehtoisten avulla, jotka oman kokemuksensa kautta ovat kiinnostuneet auttamaan perheitä joiden vauva on tehohoidossa. Yhdistys tekee paljon yhteistyötä sairaloiden kanssa ja tarjoaa perheille apua sairaala-arjesta selviytymiseen. Yhdistys tarjoaa mm. hoitopaketteja, vertaistukea, tietokirjallisuutta ja tapahtumia. Yhdistyksen nettisivut löytyy täältä

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=wWKwHKMZXFg

Suomessa vastaavanlainen yhdistys on Kevyt, joka tarjoaa vertaistukea ja paljon muutakin vanhemmille. Nämä eivät ole maksettuja mainoksia vaan halusin tuoda ihmisten tietoisuuteen joidenkin vastasyntyneiden arkea myös täällä blogissani. Työskentelen näiden pienten ihmeiden sekä perheiden parissa ja mielestäni vertaistuki on todella tärkeää. Tässä siis pieni sneak peek mun arkeen. 

Tässä videossa on hyvin kuvattu arkea vastasyntyneiden teho-osastolla. Herkimmille saattaa tehdä huonoa, joten varoitus siitä. :)

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=0_krGYU8UdI

Kuva ja videot ovat otettu netistä, joten eivät ole minun omia. Pyydän kuitenkin ettei niitä käytetä mihinkään epäsopivaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.