keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Pieni lentäjä poika

PIENEN POJAN LÄMMIKKEET
Lanka: Madelinetosh Tosh DK, väri saffron ja Novita Joki, väri valkoinen 
Puikot: 4mm pyöröpuikot
Ohjeet: pipo: Aviator hat by Julie Taylor, tossut by Pizzicato ja tumput muokattu tossuista
Lankalaihis: -150g


Vielä on ollut yksi joululahjapostaus jemmassa, nimittäin kerkesin pistää nämä pakettiin ennen kuin otin kuvat. Joten on täytynyt käydä jälkikäteen pikaisesti kuvaamassa. Ja se näkyy kyllä kuvanlaadussa. :) 


Siskon pojalle tein joululahjaksi aviator pipon, tossut ja tumput. Samaa sarjaa kuin aikaisemmin tekemä villapaita tietenkin. :)


Pipon kohdalla oli jo selvää, että teen lentäjä hatun mallisen, ne on niin söpöjä! Onneksi Ravelrystä löytyi kivasti valikoimaa. Samalla tekijällä oli hatusta ohje myös ilman palmikoita, mutta mun mielestä palmikot teki kivan yksityiskohdan. Itessään pipo ei näytä niin kummalliselta, mutta pikku miehen päässä se oli NIIN söpö! Valitettavasti kuvalupia ei herunut, joten joudutte vain kuvittelemaan pienen nappisilmän pipon sisään. :) 


Lankaa jäi vielä hyvin jäljelle, joten päätin tehdä samaan settiin tossut ja tumputkin. Paras ohje huovutetuista tossuista on mun mielestä Pizzicato-blogissa. Oon kerran aikaisemminkin tehnyt sillä ohjeella tossut ja tykkäsin. Nyt vaihdoin vain pitsiosuuden palmikoiksi, koska pipossakin oli palmikoita. Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt tossujen varsista tehdä vähän isommat, sillä palmikko veti niitä aika paljon kasaan. 


Tumppujen ohjetta erikseen ei ollut, mutta tein sen mukaillen tossujen ohjetta. Tumput onnistuivat paremmin huovutuksessa, tossut jäivät aavistuksen isoiksi vaikka kävivät pesukoneessa useamman kerran. Ja lopuksi vielä koko setti esillä. Setistä tuli mielestäni todella kiva, vaikka se jää pieneksi varmaan todella pian. Mutta ehkäpä nämä aikanaan periytyy sitten seuraavalle tädin murulle. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.