sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kämmeniä lämmittämään

Joululahjoja taas paljastellaan.... :)

KÄMMEKKÄÄT
Lanka: Malabrigo Lace, väri brillante
Puikot: 2,75mm pyöröpuikot
Ohje:  Hidden gusset
Lankalaihis: -65g


Tämä ultrapehmeä Malabrigo lace on ollut jo pidemmän aikaa varastojen uumenissa. Ja suotta! Ihastuin lankaan täysin sitä neuloessani. En ole koskaan törmännyt pehmoisempaan lankaan. <3


Se miksi lanka on ehkä jäänyt hyllyn pohjalle, on tuo väriyhdistelmä. Punainen ei ole yhtään mun oma väri. Olen usein katsellut ja ihmetellyt miksi ne olen aikaanaan ostanut Helsingin käsityömessuilta. Nyt sen tiedän, lanka on taivaallisen pehmeää ja kai se oli alennuksessakin. :)  


Malli on Ravelryn ilmaisohje. Siinä oli mahdollista tehdä myös sormikkaat, mutta itse tykkään enemmän kämmekkäistä. Mallin kuvio ei näy niin hyvin tässä kirjavassa langassa, mutta tykkään siitä silti. 


Pikkasen joutui aivonystyröitä käyttämään tuossa silmukoiden jakokohdassa. Yhtään ei auttanut, että oli juuri tehnyt lystikkäät perussukat vähän samaan tyyliin. Näissä kämmekkäissä kun ei sitten toimittukaan yhtään samalla tavalla. :)


Nämä pehmoiset kämmekkäät pääsivät äidin käsiä lämmittämään. <3 Ihan eivät jouluksi valmistuneet, mutta se ei haitannut. Kylmiä ilmoja näyttäisi olevan luvassa jatkossakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.