torstai 19. lokakuuta 2017

Tapparan väreissä

FAST FORWARD
Lanka:  Malabrigo Sock, värit Eggplant (tumman violetti) & Terracotta (oranssi)
Puikot: 3,5mm ja 4mm pyöröpuikot
Lankalaihis: -410g


Lankaputiikki Silmukassa silmiin osui nämä upeat Malabrigo sockit, eihän niitä voinut sinnekään jättää. :) 


Veera Välimäen ja Joji Locatellin Interpretations kirjasarjassa (1-4) on upeita neuleita, joista tämäkin on yksi. Fast Forward neulepaita on Veeran suunnittelema ja se löytyy uusimmasta Interpretations Vol. 4 kirjasta. Olen aikasemmin tehnyt yhden Veeran suunnitteleman neulepaidan (Breathing Space) ja tykkäsin siitä kovasti. 


Niistä harvoista kauniista kesäpäivistä piti ottaa kaikki irti. Ja toki kirsikoiden kera. :)


Veeran suunnittelemissa paidoissa usein on aina joku pikku twisti tai juttu, joka saa mielenkiinnon heräämään. Tässäkin paidassa oli tehty kivat salmiakkiruudut sivuihin, joka antaa neuleelle ilmettä.


 Paita on sopivan kokoinen yläosasta, mutta alaosa omaan silmään istui vähän huonosti. Liekö sitten tuosta massiivisesta äässistä. :D Syy voi olla myös siinä, että tein vähän isommilla puikoilla kuin ohjeessa. Pitäisi oppia luottamaan siihen, että se mittojen mukaan katsottu ohje on oikeasti sopivan kokoinen eikä liian pieni. Breathing Spacessa kävi ihan samanlailla. Jos sitten seuraavassa muistaisi! :) Ujutin reunaan kiristävän langan, jotta sain paidasta hieman pussimaisemman ja istuvuus paranisi.


Väritys on mielestäni onnistunut todella hyvin, ne täydentää toisiaan. Eikä paidasta tullut liian räväkkä tai silmiin pistävä niin kuin aluksi epäilin. "Tämä neulelapsi" ristittiinkin tapparapaidaksi jo heti alkumetreillä. Täytyyhän sitä nyt tamperelaisena sen verran väriä tunnustaa, vaikkei nyt jääkiekkoa pätkääkään seuraakaan. ;) 

 

Lankaa meni pikkasen vajaa 3 kerää Eggplantia ja reilu kerä Terracottaa. Tykkään tästä neuleesta vaikka malli ei ehkä ole itselle sopivin tai sitten en vaan osannut muokata ohjetta oman vartalon mukaiseksi. Kovasti on tätä silti käytetty ja varsinkin nyt syysilmoille oiva lämmike. 💜

2 kommenttia:

  1. Ihana, hommasin juuri itselleni ohjekirjasen. Aloittamatta vaille valmista siis 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! <3 No mutta sehän sitten on vähän niin kuin valmis jo. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.