sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Meren kaipuu


HAZY WAVES
Lanka:  WalkCollection Cozy Merino (Diff Jump & Hey Grey)
Puikot: 4,5mm pyöröpuikot
Lankalaihis: -175g


Olin Jyväskylän neulefestareilla 2016 ja siellä ihastuin tähän Veera Välimäen suunnittelemaan huiviin. Huivi oli tuolloin festarihuivina ja ajatus omasta Hazy Waves huivista jäi kytemään. Nyt keväällä satuin olemaan työn puolesta koulutuksessa Jyväskylässä ja totta kai piti pikaisesti käydä myös Titityyssä. Sieltä se rakkaus WalkCollectionin lankoihin sitten lähtikin. 💙


Turkoosi on yksi lempiväreistäni ja tämä turkoosinharmaa sekoiteväri (Diff Jump) oli aivan ihana. Ja koska olen aika sävysävyyn ihminen niin siihen tietenkin sopi se yksivärinen harmaa (Hey Grey) täydellisesti. Jälkeenpäin ajateltuna tähän malliin olisi sopinut paremmin kontrastivärit, jotta huvin alaosa olisi paremmin erottunut. Mutta toisaalta tykkään huivin harmonisuudesta tällaisenaankin. 


Huivin alaosassa on kaunis reunus, josta tulee mieleen simpukan kuori. Huivi on kuin kaipaus turkoosin meren äärelle.


Ohje oli todella helppo, vaikka aluksi se näytti monimutkaiselta. Pitkästä aikaa oli ihana neuloa pelkkää oikeaa. Huivi valmistui todella nopeasti (16 päivässä). Aloitin sen juuri ennen tämän kesän neulefestareita ja sain sen muutamaa viikkoa myöhemmin valmiiksi. Tykkään kyllä neuloa huiveja sillä ne joskus valmistuukin! :) 


 Veera Välimäki on kyllä ehdottomasti noussut mun yhdeksi suosikki neulesuunnittelijaksi. Neuleet on todella kauniita, ohjeet yksinkertaisia ja helppolukuisia. Ei ole Veeralla montaa sellaista neuletta suunniteltuna mitä en itse voisi neuloa/pitää. Tämä toki tuottaa sen ongelman, että on liian paljon vaihtoehtoja mistä valita. Ja neuleystävien kautta tutustuu aina vaan uusiin ihaniin suunnittelijoihin, loputon suo siis. :)Olen lohduttautunut sillä, että tämän harrastuksen takia aivot pysyy vetreinä ja on lämmintä mitä voi laittaa päälle. Voisihan sitä rahansa turhempaankin hukata. :)


Olen todella huono (laiska) pingottamaan neuleita, eikä tämäkään huivi kerennyt pingottumaan ennen kuin se piti ottaa käyttöön.  Ainaoikeinneuleessa on se hyvä puoli, että se pingottuu vähän kuin itsestään. :)Tykkään huivista tosi paljon, se on aivan ihanan pehmeä ja lämmin. Suosittelen lämpimästi tätä huivia ja WalkCollectionin Cozy Merinoa! 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.