tiistai 22. elokuuta 2017

Winter wonderland

WINTER WONDERLAND
Lanka: Malabrigo Arroyo (turkoosi) ja Malabrigo sock (valkoinen)
Puikot: 3,75mm ja 4mm pyöröpuikot
Ohje: Anders
Lankalaihis: -85g


Nyt taas voi julkaista tämän neulepaidan, kun paketti on löytänyt omistajalleen. Koska en osannut päättää, mitä kaikkea ihanuuksia neuloisin tätsyn murulle, niin piti tehdä sitten useampi. Pikku mies hukkuu valitettavasti näihin tätin luomuksiin alta aikayksikön. :D Mutta kun vauvaneuleet on niin suloisia ja nopeita tehdä. Tämäkin neulepaita valmistui parissa päivässä. 


Selaillessa ohjeita Ravelryssä törmäsiin tähän söpöön neulepaitaan.  Kesäisestä kukkaketo paidasta jäi sopivasti jäljelle vähän valkoista Malabrigo Sockia, jonka sai hyvin käytettyä tähän paitaan. Ja Lankaputiikki Silmukasta löytyi turkoosia Malabrigo Arroyoa kaveriksi. Turkoosi on siskon lempiväri. :)

Sock lanka on vahvuudeltaan light fingeringiä kun taas Arroyo on sport vahvuista. Vähän jännitti näkyykö vahvuusero kuinka pahasti tässä kirjoneuleessa. Lankaputiikki Silmukan Ellin rohkaisusta uskalsin kokeilla näitä yhteen. Yllätyin kuinka vähän se näkyy, eli hyvin pystyi käyttämään. 


Ohjeessa resoreiden reunaan tehtiin Lateral Braid reunus, mutta tein sen vain kaulukseen. En saanut siitä nättiä, vaikka purin useampaan kertaan. Alaosa lateral braidista jäi kovin reikäiseksi/löysäksi vaikka kuinka kiristin. Se ei näyttänyt hyvältä, mutta kaulukseen sen jätin sen kuitenkin, kun en enää jaksanut purkaa. :)


Puiset napit neulepaitaan löytyi Nappipuodista, jossa mielestän laajin valikoima nappeja Tampereella. 


Näissä kuvissa neulepaitaa ei ole vielä pingotettu, joten hieman alaosan kirjoneule osa on hieman kapeampi kuin yläosa. Pingotuksen jälkeen neuleen sai tasaiseksi ja suhteellisen tasareunaiseksi. :) Ainoa kuva mikä löytyy pingotetusta paidasta on tämän huivin kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.