lauantai 19. elokuuta 2017

Jyväskylän knitfestival 2017Myöskin tänä vuonna lähdin Jyväskylän neulefestareille, totta kai! Tästä varmasti tulee jonkin asteinen perinne. :) Nyt olin kerrankin ajoissa ja varasin majoituksen jo heti kun päivämäärät julkaistiin. Halusin olla varma, että en jää ilman majoitusta niin kuin viime vuonna meinasi käydä. Mutta perinteille omistautuneena jäin paitsi kuitenkin jostain nimittäin mieleiseni kurssit pääsivät lipsahtamaan käsistä, kun en ollut tarpeaksi nopea. Jos kolmas kerta sitten sen toden sanoo, että olen ajoissa sekä kurssien että majoituksen suhteen. :D


Väkeä oli runsaasti paikan päällä, mutta ei onneksi ihan tungokseen asti. Vähän kun malttoi odottaa, niin pääsi ihan rauhassa tutustumaan lankavalikoimiin. Ei siis tarvinnut käyttää kyynerpäätaktiikkaa. :)


Sää oli mitä mainioin, vaikka uhkauksia oli kylmästä ja sateista. Toivolan piha ihana pieni miljöö täyttyi monesta mielenkiintoisesta jälleenmyyjästä. Osa jo entuudestaan tuttuja, mutta tuli siellä muutama uusikin tuttavuus, joihin pitää ehdottomasti tutustua paremmin.


Ideoita ja inspiraatioita oli esillä joka puolella. :)Ja totta kai paikalla oli myös Rintalan tilan suloisuudet. :) Yhtään ei tullut aika pitkäksi, vaikka kaksi kokonaista päivää alueella vietin, neuloen ja nauttien kahvilan herkuista. :)


Ja voi sitä lankojen väriloistetta auringossa! Sieltä olisi voinut raahata mielinmäärin kaikkia ihania lankoja. Onneksi myös hypisteleminen ja ihasteleminen auttoi pahimpaan "nälkään". :D


Perjantaina järjestettiin iltajuhla, johon tietenkin piti osallistua. :) Siellä mm. esiteltiin festareiden päätähtiä eli neulesuunnittelijoita Jonnan hienon haastattelun kautta.Juhla oli erittäin onnistunut, vaikka hieman harmitti paikanpäällä tullut tieto, että omia juomia ei saanutkaan nauttia. Nelominen ja seurusteluhan se päätavoite kuitenkin oli ja ne tuli kyllä varsin hyvin täytettyä. :)


Ja lopuksi vielä kuvaa omista herkuista, jotka tarttuivat festareilta mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.