keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Viimeisenä muttei vähäisimpänä festariostokset

No niin ja sitten niihin ostoksiin. :)


Törmäsin Louhittaren luolan kojulla Tuulia Salmelan neulekirjaan. Neulepaitoja ylhäältä alas neulottuna. Olen tehnyt ensimmäisen neuletakin (Dexter) itselle juurikin ylhäältä alas neulomalla ja tykkäsin siitä tekniikasta todella! Neuleesta voi tehdä juurikin sen kokoisen, kun lankaa riittää. Olen jo kerännyt muutamia lankakeriä neulepaitoja silmällä pitäen, joten tämä kirja sattui sopivasti silmiin. Kirja on todella yksityiskohtainen ja antoi ohjeet, joilla voi muokata eri neuleita juurikin itselle sopivaksi. Kokoja oli jopa 13 erilaista! Tämä kirja saa varmasti pian ystäväkseen Madelinetoshia kokoelmastani. Madelinetoshin langat kuuluvat ehdottomasti mun lempparilankoihin. :)


Yritin ostella hillitysti lankoja, sillä n. 40 neliön kämppään (kun muutakin tavaraa on liiaksi) ei saa piilotettua enää kovin paljoa. Täytyyhän täällä jonkun mahtua asumaankin. :) Sotasuunnitelma festareille oli, että ostan vain sellaisia lankoja, joihin osaan jo sanoa projektin valmiiksi. Lakkaan ostelemasta lankoja vain sen vuoksi, että ne ovat niin kauniita ja ihania hypistellä.
Ollappa miljonääri. ;)


Kässäkerho PomPomista löytyi todella pehmeää Langin sukkalankaa ja väreistä tuli heti mieleen Muita Ihania blogin Talvisukat. Olisi pitänyt vaan tarkistaa ohje, sillä siinä olikin käytetty 5 väriä 4 sijaan, minkä muistin. No eiköhän näihin ihaniin pastellisävyihin joku lisä löydy. :) 


Tämän kevään trendivärit, niin kuin työkaverini Instassa muistutti. Taitaa olla aika jääkiekkofani. :D Näistä Madelinetosheista (ylläri) tuli Stephen West mieleen, "something bold". Näitä värejä en välttämättä yhdistäisi samaan neuleeseen, mutta toisaalta joskus täytyy ajatella laatikon ulkopuolelle. Nyt minäkin pääsen näillä langoilla Westknitsin ihmeelliseen maailmaan Barndomin huivin avulla. Katsotaan tuleeko näistä liian räikeää sekametelisoppaa vai juuri sopivasti päheyttä. :)  


Pienestä pitäen olen ollut Lego-fani, joten täytyihän sitä napata mukaan "Lego"silmuccamerkit. :)


So...the Goodie bag. :) Festareilla sai pienen yllätyspussukan, joka sisälsi 3 pientä lankakerää ja pankkikortin kokoisen puikkomitan, joka kulkee helposti mukana rahapussissa tai kännykkäkotelossa. Lankakerien nimet löytää täältä


Nämä kaunokaiset olivat todella söpöjä, hempeän vaaleanpunaisia pienillä yksityskohdilla. En ole koskaan aikaisemmin kokeillut keraamisia nappeja neuleisiin, mutta nyt siihen tulee muutos. Nämä pääsevät koristamaan seuraavaa neulepaitaa, jonka teen fuksian värisestä Madelinetoshista. En malta odottaa! :)


Miten ne linssiluteet aina onnistuukin. Tätäkään en nähnyt ennen kuin vasta kotona kuvia muokkaillessa. 


Vähän maisemakuvia vaihtelun vuoksi. Sen verran oli tyyntä, että vasemman puoleisessa kuvassa onnistui ottaa kuva heijasteesta.


Sorruin sitten Riiminkan pellavamekkoon. Hinta oli hurja, mutta toistaiseksi hintansa väärti. Näillä kuumilla keleillä se on ollut ihanan viileä. Alkuun luulin, että mekko on kovin kankea, kun tuntui jäykälle kankaalle. Mutta mekko onkin yllättävän mukava päällä. Pieni miinus mekossa on, se rypistyy todella helposti, mutta se kai kuuluu asiaan. Toistaiseksi lempparimekko ja ahkerassa käytössä ollut.


Kotona huomasin, että olin unohtanut ottaa yhdet ostokset mukaan kuvaukseen, koska ne olivat ko käytössä. Titityyssä vieraillessa törmäsin kaupan työntekijään, jolla oli käsivarsilla Tukuwoolin pussukka langoille. Pussukka näytti niin näppärälle, että ostin heti sukkaprojektilleni kaksi kappaletta. Näin ei mene langat koko ajan sekaisin. Jos tietenkin muistaa aina kääntää työn joka toisella kertaa oikean kautta, ja joka toisella vasemman kautta. Näillä keleillä pussukat on kätevästi saanut parvekkeen tuolin käsinojiin roikkumaan. Ei tarvitse hikisillä käsillä roikotella. :)

 

Siinäpä ne tällä erää. Olen ylpeä itsestäni, että ostokset pysyivät tällä kertaa edes kohtuullisuuden rajoissa. Mutta eipä lasketa kokonaiskuluja hotelliyöllä...shhh.... :D

Tähän päättyy mun festaripäivitykset, kiitos ja hyvää yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.