sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Miten tässä nyt näin kävi?


Innokkaana olen tehnyt Veera Välimäen Breathing space neuletta ja odottanut malttamattomana sen valmistumista. Ohje on kokolailla yksinkertainen, varsinkin, jos on tottunut lukemaan englanninkielisiä neuleohjeita. Mutta jotain onnistuin silti tekemään väärin, vaikka mielestäni oikein tein. Nyt pitää purkaa koko short rows osio, eiiih!


Neule näyttää aluksi ihan ok:ta, jos raitojen haluaisi menevän niin kuin kuvassa. 
Mutta kun en halua! :)


Raitojen kuulusi mennä vinottain sekä etu että takapuolella, mutta mun neuleessa on niitä vain etupuolella ja nekin hullustu keskeltä eri suuntiin. Nyt pitää siis purkaa kaikki short row kerrokset ja alkaa lukea huolella ohjetta. 


Oletteko törmänneet samanlaiseen ongelmaan, vai enkö taas jaksanut keskittyä ohjeeseen tarpeeksi? P.s jos teillä on jotain vinkkejä, niin mielelläni otan vastaan. :)

4 kommenttia:

 1. Jossain kohtaa olet tainnut tulkita ohjetta ihan hitusen väärin, olet neulonut kerroksia puoli kerrosta liian pitkälle.. Kavennettuja kerroksia tehdään alkuun vain toisen kainalon alla, käännytään siis vuoron perään etu- ja takapuolella. Ja kun tätä toistetaan tarpeeksi monta kertaa ollaan pian toisen kainalon alla, sekä etu että takakappaleella. Hankala selittää, toivottavasti tästä oli apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon neuvostasi! Purin kaikki short row kerrokset ja aloitin alusta. Taisin hiffata ongelman. Olin jostain käsittämättömästä syystä aloittanut toiselta puolelta kainaloa (väärältä) ja lähtenyt vielä väärään suuntaan niin kuin sanoitkin. :) Ohjetta olisi hieman selventänyt, jos olisi mainittu tuo minkä sinä sanoit, että toimitaan alkuun kainalon alla. Toinen kerta toden sanoo. :)

   Poista
 2. Kiitos Niina! Tykkään kyllä itsekin. 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.