keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Maaliviiva lähestyy...

Aijemmassa postauksessa kerroinkin aloittaneeni Harunin tekemisen. Se on yllättävän nopeasti alkanut valmistua. Viimeiset metrit käsillä, jee! Ja tottakai mun tuurilla lanka loppui kesken. :D Olin suunnitellut, että lankaa riittäisi koko huiviin, mutta laskelmat menivät vikaan. Ohjeessa olisi ollut lyhyempikin versio, mutta halusin tehdä ison ja muhkean. Ei auttanut muuta kuin mennä Snurren sivuille ja tilata lisää Madelinetoshia. Sepäs olikin harmi. ;)

Sivuilta löytyy "ikävä" teksti: "Jos tilaat 70€:lla, saat postikulut ilmaiseksi. :) Postikuluthan on melkein 7€:a, pianhan siitä tulee se 70€:a täyteen. :D Ja sitä paitsi mitä teen lopulla Haruniin käyttämällä langalla, en tietenkään jätä sitä käyttämättä. Joten tilasin sille kirjavan kaveriksi, jotta saan uuden huivin tehtyä. Pari ohjetta vielä varmuuden vuoksi mukaan....huoh....loogista päättelyä klo 2.00 yöllä. Seuraavaksi asetan pankkitilin käyttökiellon 00.00-06.00 väliselle ajalle. :D 


Täytyy sanoa, että erittäin hyvää ja nopeaa palvelua jälleen Snurrelta (+Itellalta). Tilasin tuotteet sunnuntai-maanantai välisenä yönä ja tänään (tiistaina) hain postista iltapäivällä.Näillä eletäänkin sitten loppu vuosi. :D No ei vaiskaan, postissa käydessä tuli napattua mukaan kesän ensimmäiset kirsikat, omnomnom. Eivät ne herneetkään kovin huonoja olleet. 


 Ja sitten se melkein valmis Haruni <3. Voi että tykkään siitä jo nyt! Taitaa mennä yötä myöten neuloen tämä yö. Onneksi on loma. :) 

 

Tämän illan/yön puuhat. <3


  Huomasitteko kuvissa mitään eroa aikaisempiin? Kiva, jos huomasitte jotain parannusta! Ei, en ole ostanut uutta kameraa tai objektiivia. Kävin Ikeassa ja ostin kaksi pientä lamppua (10€/kpl). Paras sijoitus kameraharrastukseeni tähän mennessä. :) Valo = paremmat kuvat. En joutunut editoimaan läheskään yhtä paljoa ja vihdoinkin on sitä syväterävyyttä, mitä olen kaivannut!

Ei, en ole itse keksinyt valon riittämättömyyttä kuvissani, luulin sitä olevan tarpeeksi. Mutta kun kävin Altti Näsi Designin järjestämän kotistudiokuvauskurssin niin voila! Tarpeaksi kauan ja useasti kun sitä taotaan päähän, niin johan oppii. Nämä kuvat otettu siis vanhalla objektiivilla (Sigma 18-250mm, f3.5-6.3), jossa valovoimaisuus on huono. Mutta zoomin ansiosta pystyy paremmin asettelemaan kuvaa, eikä tarvitse mennä ikkunaan roikkumaan, että etäisyys riittää. Ja edelleenkin on paljon opittavaa valokuvauksesta, jotta ei Proksi vielä voi kutsua. :) 

Suosittelen lämpimästi kaikille Pirkanmaan läheisyydessä asuville Altin valokuvauskursseja. Halpa ja hintansa väärti! Eikä ollut maksettu mainos. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.