tiistai 7. heinäkuuta 2015

Aurinkoinen Haruni

Nyt se on valmis!

Kerroinkin aikaisemmissa postauksissani Haruni huivin vaiheista ja nyt pääsette vihdoin näkemään lopputuloksen. Kiitos Snurren nopean toimituksen, pääsin tekemään huivin loppuun. :)

STOCKINETTE HARUNI HUIVI
Puikot: 4mm pyöröpuikot
Lankalaihis: -123g

Mii like! <3


Huivin korkeus n. 58cm ja leveys 116cm. Alkuperäisessä ohjeessa isomman koon mitta leveyssuunnassa oli 117cm. Vaikka lanka olikin vähän paksumpaa kuin ohjeessa, niin silti tuli lähes samankokoinen. Viimeistelyssä venytin huivin suoraksi nuppineulojen avulla ja sumutin huvin kosteaksi. Uskalsin varovasti höyryttää huvin, kun lanka on konepestävää.  


Muokkasin hieman lehtikuvion ohjetta lopussa, koska en tykännyt ketjusilmukoista tehdyistä renkaista. Silmukat saa päätellä tosi löysästi, sillä alareuna jäi hieman kiristämään edelleen.


Harunin tekeminen oli yllättävän helppoa, sitten kun alkuun pääsi. Heti sormet syyhyää jo seuraavaan Haruniin...huoh! Tällä kertaa suunnitelmissa on tehdä kirjavasta langasta, siitä voisi tulla veikeä. Myös reunan lehtikuviota ajattelin muokata enemmän perinteisen Harunin tyyliin.  


Kiitokset ystävälle, jonka ruusujen keskelle pääsin kuvailemaan huivia, ettei olisi aina niitä tylsiä sisäkuvia. Pientä hakemista selkeästi vielä on näissä knitselfieissä. :)


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana huivi!!! <3 <3 <3 Kun saan tämän sukkaprojektini loppuun, minunkin on pakko aloittaa huiviprojekti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ystävä! <3 Ootahan vaan, kun pääset sen ensimmäisen huivin kimppuun. :)

   Poista
 2. Onpas tosiaan nätti! Mullakin on huiviprojekti odottamassa, mutta sukkia vaan tulee joten saa nähdä kuinka monta huivia sitten väsään kun kerran pääsen alkuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tttintti! :) Jos haluat saada joitakin muita projekteja valmiiksi, niin älä aloita vielä huivia. Vie koko käden mennessään. :D

   Poista
 3. Kaunis huivi ja ihana hehkuva väri! Tämä huivi on itselläkin projektilistalla, kunhan sopiva lanka vaan löytyisi. Millaista lankaa tämä oli? Etsin jotain vähän parempaa luksuslankaa, jossa voisi olla kiiltoa kun menee yo-lahjaksi ensi keväänä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lanka oli erittäin pehmeää ja kuohkeaa, jos siis langasta sellaista voi sanoa. :) Todella mukava neuloa. Kiiltoa langassa ei kauheasti ollut, sileyttä kylläkin, sopisi varmasti yo-lahjaksi. Myös Malabrigon ja Manos del Uruguayn langat sopivat hyvin ylellisiksi huivilangoiksi, kun katsoo että langan metrimäärät vastaavat huivin ohjeeseen (384-402m/100g). Mukavia huvihetkiä! :)

   Poista
 4. Voi että, onpa kyllä hieno! Knitselfietkin on onnistuneita, pitäis ehkä joskus itekkin opetella ottamaan sellaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulle eka kerta knitselfien maailmaan. Kovaa säätämistä se oli, mutta onnistuin kuitenkin jotenkin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.