tiistai 9. kesäkuuta 2015

Love at first sight

Vaikka lupasin tehdä appiukon sukkia seuraavaksi, en voinut malttaa olla kokeilematta Haruni huivia. Kolmiohuivit on uusi aluevaltaus mulle. Ensisilmäyksellä, kun ohjetta katselin niin totesin, että tässä taitaa olla rajat mihin mun älykkyys riittää. Mutta onneksi on muitakin neulojia maailma pullollaan ja youtube.<3 :)

Jonkin aika sitten piipahdettuani Snurreen, ihastuin Madelinetosh uutuuteen. Hintaa langalla oli lähes yli kipurajan, mutta väri Camomile voitti ja valloitti.  Ihanan pirteä kesäinen väri, joka piristää synkimmänkin ihmisen. :)


Haruni huivi on vasta aluillansa, mutta silti tykkään kovasti. Mahtaakohan appiukko suuttua, jos tämän huivin teen vielä väliin. :) Ja pakkohan sitä kesäinen huivi on kesäksi saada. ;)


2 kommenttia:

  1. Niin ihana väri!! Harunia olen myös kauan katsellut, mutta vähän pelottaa se pitsin määrä :D keltaine lanka sopisi nyt kyllä puikoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna! <3 Tuo keltainen on kyllä niin ihana väri, että taitaapa sormet pysyä huivin teossa. :) Pitsikuvio oli kyllä aikamoinen, mutta Harunista löytyy eri versioita ja teen sen Stockinette version. Eli pitsikuvio tulee vain reunaan. Rohkeasti vain kokeilemaan! Kun sen alun oppi, niin huivi itsessään pitsiin asti tulee nopeasti. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.