sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Superviikonlopun tuliaiset


Tässä on mun Superviikonlopun saalis. Yritin hillitä itseni parhaani mukaan. Nykyisin olen yrittänyt tehdä ostoksia niin, että niillä on jokin projekti tiedossa. Ettei ne sitten jäisi unholaan. :)
 

Kässäkerho Pom Pomilla oli neuleaddiktille sopivia kortteja, jotka otin heti käyttöön sisustukseen. Söpö pieni rasia tarpeellisia silmukkamerkkejä lähti matkaan. Niitä ei voi olla koskaan liikaa. Ja Tuo Ninavian koru, josta jo aikaisemmassa postauksessa mainitsin, on vaan niin ihana. 💗 Sopii matkustelusta ainaisesti haaveilevalle vuoristofanille. :)


Olin ennalta päättänyt, että ostan Superviikonlopusta sopivat langat briossikurssille. Värien piti erottua mahdollisimman hyvin toisistaan ja nämä kaksi ovat täydellisiä siihen. Langat on Lystig yarnin Merino singleä. Briossitekeleen kerkesin jo purkamaan, mutta kyllä tästä silti taitaa joku briossihuivi tulla. Kunhan taas uskallan tarttua härkää sarvista. :)


Petrichor yarnsin kohdalla sit vähän lähti lapasesta. Voi mitkä ihanat pastellivärit olikaan mohairlangassa. Onneksi sain pidettyä pääni kylmänä niiden kohdalla! Kaikkea ihanaa lähti silti mukaan. :) Pastellin värisestä pallosta tulee kivat karkkisukat. Kolmesta pehmeästä alpakka vyyhdistä tulee Liinu-huivi. Merinocashmerelanka sekoitettuna johonkin toiseen vastaavaan lankaan muodostavat ultra pehmeän ja lämpimän kolmiohuivin.


Iltajuhlan arpajaisista onnistuin saamaan nämä kaksi pienokaista. Iltajuhlassa keskityin enemmänkin nauttimaan seurasta ja hyvästä ruuasta, joten sieltä valitettavasti ei ole kuvia. Mutta kivaa oli! Ensi vuonna sitten uudestaan. 💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.