sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Onneksi messut on vain kerran vuodessa!

 Monia messuja on tullut käytyä viime vuosina ja niistä suurimpana on ehdottomasti Suomen kädentaitomessut Tampereella! Onhan ne euroopan suurimmat, käsittämätöntä. :) Mukavaa on, että kaikki ihanat lankaliikkeet tulevat lähemmäs, mutta onneksi vain sen kerran vuoteen. Tämä vuonna niin kuin edellisvuosinakin tarjottavaa oli lähes liiaksi asti. Yksi päivä ei riitä mihinkään, lämmöllä suosittelen kahden/kolmen päivän käyntiä, koska nähtävää riittää! Tämä vuonna olin lauantaina ja sunnuntaina liikenteessä, vaikka työt yritti sotkea harrastusta. :) 

Lauantai
Lauantaina oli ohjelmassa facebookin blogitapaaminen ja kässätreffit. Johanna Wallius Ilosofiaa blogista oli järjestänyt meille käsityöblogisteille tapaamisen, kiitos siitä! Ekaa kertaa olin liikenteessä tällaisessa tapaamisessa, mutta varmasti ei jäänyt viimeiseksi. :) Mikä sen mukavampaa kuin turista joutavia käsityön äärellä ja tutustua ihmisiin. Ihanaa oli päästä näkemään kasvoja blogien takana. Hauska oli myös nähdä reaktioita, kun kyseltiin kuka vaikuttaa minkäkin blogin takana. Harmillista oli ettei messuilla ollut rauhallisempaa paikkaa tapaamisille. Parin sadan ruokailijan sorinassa ei meinannut kuulla keskusteluja. Tokikaan se ei häirinnyt itsessään vilkkaita keskusteluja. :)


Kässätreffit messun yhteyteen olivat järjestäneet blogistit Eilen tein, Piipadoo, Hupsistarallaa, PizzicatoHandmade Hippu, kiitos teillekin! Treffeillä järjestettiin arpajaiset, joihin voitoiksi blogistit olivat keränneet kolme mahtavaa kassia. Kassi sisälsi vaikka mitä erilaisia tuotteita liittyen käsitöihin. Kuola valuen katselin sopivasti edessäni olevaa yhtä näistä kasseista. Tämä kassi arvottiin viimeiseksi ja vaikka kuinka intensiivisesti tuijotinkin sitä, niin ei se minulle suostunut tulemaan (eikä ne toisetkaan). Harmillista! :) Näistä kässätreffeistä innostuneena olen jo selaillut Kerän #puikoissa neulontatapaamista ja vakavasti harkinnut meneväni, vaikken ketään tunnekaan. Hiukkasen jännittää, mutta kerran näissäkin oli niin kivaa niin miksei sielläkin. :)

Arpajaisvoitto kassi
Treffailun jälkeen menin vielä hetkeksi pyörimään messuille. Messut oli hyvin järjestetty, mutta väenpaljous alkoi jo vähän ahdistamaan. Yövuorosta lähes samoilla silmillä messuille menemisessä oli puolensa. Aivot oli lauantain kokolailla narikassa ja ostoksetkin pysyivät maltillisina. Sunnuntaina se sitten kostautuikin. :) 

Sunnuntai
Sunnuntailta onkin sitten enemmän kuvakollaasia kuin tekstiä. Vielä täytyy harjoitella messuvalokuvaamista. Kamera kaulassa (niska kiitti) hosuin ympäriinsä messuilla, mutta siinä tiimellyksessä unohdin ottaa kuvia! Kaikkea ihanaa oli ympärillä ja monta ihanaa paikkaa taisi vielä jäädä näkemättä. Onneksi muut bloggarit ovat olleet fiksumpia kuin minä ja heidän blogeissaan pääsette tutustumaan mm. upeaan Novitan karkkineulekilpailun satoon. :) Sunnuntaina meno messuilla oli onneksi rauhallisempaa lauantaihin verrattuna ja sai rauhassa tutustua tarjontaan. Koko päivä messuilla hurahti siivillä, kun seurana oli ihana ystävä ja vaativa makutuomari kummityttöni. :)


 Messuilta mukaan tarttuneet:
Paljon oli messuilta kotiinviemistä, mutta onneksi osa oli joululahjoja. Niitä tietenkään ei vielä voi tänne postata. :) Ja tämän jouluähkyn jälkeen pitääkin ruveta tiukalle lankalaihikselle!

 Lakut on vakio-ostos. :)


Näihin tunnelmiin ja kuviin.... :)


2 kommenttia:

  1. Oli mukava nähdä! Tuo pipo on niin paras :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös! Melkein pitää olla koko ajan bad hair day, jotta saa pitää pipoa. Kassissa ja pipossa on oikeanlaista asennetta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.