lauantai 4. helmikuuta 2017

Vuoden 2016 lankalaihis laskettuna

No niin, hiukan jännittää laskea lankalaihiksen saldoa. Vähän on sellainen tunne, että se ei kauhean suuri ole, vaikka kuinka yritin parantaa tapojani. :) Huh, huh lukema olikin 2510g! Kääk, en olisi ikinä uskonut, että tämän vuoden aikana tuli näinkin paljon neulottua. Isoin tekijä oli tietysti ne kaksi neulepaitaa, Breathing space ja Dexter. Osan neuleista olen kyllä saanut valmiiksi jo vuoden 2015 puolella, mutta laskin raakasti ne, jotka olen postannut 2016 vuoden puolella. Samoin yksi neulepaita odottaa vielä parempia vapaapäivän säitä, jotta pääsisi kuvattavaksi ja postattavaksi. Joten se kerääntyy sitten vuoden 2017 saldoon. Mutta hei hienoa, etten joutunut syömään sanojani, vähän sitä jo pelkäsin. :) 

Kaikkea ihanaa on tullut neulottua viime vuoden aikana ja Lankaputiikki Silmukkassa on saanut äärettömiä neuleideoita ja isnpiraatioita, joista onneksi puolet vähintään on unohtuu. :) 

Vuoden 2017 tavoitteeksi asetan KALiin (KnitALong) tutustumisen ja toiveena olisi ennättää johonkin ihanaan neuleseen myös testineulojaksi. 

OIKEIN HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2017 TEILLE KAIKILLE RAKKAAT YSTÄVÄT! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.