lauantai 28. marraskuuta 2015

Messulöytöjä

Ensin messutunnelmia ja sitten siirrytään itse löytöihin, joita tarttui mukaan ihan liikaa.
 Blogisti, pressinä paikalla. :) Blockwallahin käsi tekee korteista ja paketeista persoonallisia.


Makeat ensin (ne jotka on enää jäljellä). Ostin kaksi levyä chocoMe:n suklaata, joista toinen meni jo illanistujaisiin tuliaisiksi ja itselle jätin Pistaasi-Appelsiininsuklaarae-Hasselpähkinä-Chili tumman suklaan. ChokoMe suklaat ovat ainutlaatuisia ja käsin tehtyjä.Pillihimmeli tarvikkeet ostin Sinooperista. Jos jouluksi saisi jonkin kivan koristeeksi.
Lankalöydöksiä yllättäen tuli tehtyä. Tukuwoolilta löytyi Timeless huivin tekopaketti.

 
Snurresta löysin harmaan ja keltaisen sävyistä Louhittaren luolaa, josta yllätys yllätys taas viriää joku huivi. :) Ostin aivan ihanaa ja super pehmeää Punon Gepardia, josta vielä projekti-idea odottaa tuloaan. Ihanat kauppiaat antoivat lankakassin mukaan, joita ei todellakaan koskaan ole liikaa!


Kerästä keräsin Titus-lankaa neuletakkiin ja Louhittaren luolan Tuulen tytär johonkin huiviin.


Werannan´sta ostin käsin kerittyä ja värjäämätöntä lampaan villaa, josta tulisi ihanan lämpöiset ja pehmoiset tumput.


Tänä vuonna tuli ostettua vaatteita hieman  itsellekin. Millineeristä löytyi söpö englanninlakupipa. Vaikka en olekaan lippapipojen suurin fani, mutta tämä oli niin ihana, että vaikka ei ihan luukkiin sovikaan niin pidän silti. Ainakin työmatkoilla. :)

 

Kimperistä löytyi piristävä oranssi hame, joka pääsi myös heti käyttöön ja Turkua kiertämään. 

 

PaaPii Designin kangasta tuli myös matkaan, mutta ne menivät huomaamatta jo suoriltaan ompelupaikalle kaverille. Oma kämppä on niin pieni, että on kiva mennä levittelemään ja sotkemaan kaverin koti. Ei vaiskaan! Näette sitten kun kankaista valmistuu jotakin, että mitä tuli ostettua, se voi tosin kestää. :)
 
Ostettujen kirjojen teema oli kirjoneule. Mulla on nyt meneillään joku kirjoneulevillitys ja kovasti on tullut netistä etsittyä kivoja kuvioita. Ehkä valinnanvaraa on liikaa, kun ei ole oikein sopivia löytynyt. En osaa (jaksa) yhdistellä erilaisia kuvioita, mutta josko nyt yrittäisin petrata. :)


Kaikenlaista sitä tarttui taas mukaan ja ensi vuonna sitten ehkä jotain muuta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.