lauantai 31. tammikuuta 2015

Joululahjojen lunastusta

Sain joululahjaksi lahjakortin yllättäen Lankamaailmaan. <3 Miten niin oon ennalta arvattavissa. ;) Nyt kun Lankamaailmassa on vielä alennusmyynnit, ajattelin lunastaa lahjakortin. Päätin käyttää lahjakortin kasvattaakseni KnitPro perhettä. Ne kun säästävät loppujuoksussa enemmän rahaa ja käsiä sekä niskoja. 

Mitä kaikkea kivaa sitä sitten tuli kerättyä koriin...


Nämä lähtivät lahjakortteilla mukaan: KnitPron tarvikekassi, mihin saa kaikki puikot ja kaapelit siististi säilöttyä. Ei enää pusseja pussien perään, jee! :) Toki itse työ ei tähän laukkuun mahdu, mutta sekin on jo ajatuksen tasolla muuttumassa. KnitPron kaapeleita 3kpl, vähän niitä pidempiä, jottei mm. sukat loopatessa mene solmuun. Palmikkoapupuikot, vai miksi niitä nyt kutsutaankaan ja parsinnaulakotelo + 3 neulaa. Tällä hetkellä mun parsinneulat on olleet 700 kertaa teipatussa minigrip pussissa ja karkailleet minne sattuu pussien pohjalle. Ei enää. :)


Tässä tarkempia kuvia "mummokassista" ja sen sisällöstä. :) Tämä oli siis ostaessa tyhjä, mutta nyt se on jo aika hyvin pullistunut.

Sopivasti sai kaikki napit samaan vetoketjulliseen taskuun.

Sekatavarakauppa. :)

Kaapelit rivissä. 

 KnitPro perhe täydentyy. :)

Ja kuten varmaan arvaattekin, enhän mä sieltä ilman lankoja päässyt ulos, alennusmyynnit kamoon! :D
Tässäpä siis lanka ostokset...


Violetista todella pehmeästä Alpakkalangasta ajattelin tehdä lehtikuviollisen myssyn itselleni. Lankamaailmassa oli sopivasti ohje jaossa ilmaiseksi. Siniharmaasta langasta ajattelin myös pipoa tehdä vähän perinteisemmällä mallilla. Ja tummanharmaasta langasta vauvanneuleita niin paljon, kun noista keristä riittää. Tuo Emilie lanka oli todella pehmeää, aivan sairaan ihanan tuntuista ja mitä parhainta hinta oli 1€/kerä(50g). Ei ollut todellakaan hinnalla pilattu. Nyt kannattaa mennä hamstraamaan sitä, jos on ajatellut tehdä jotain vauvaneuleita. Värejä oli muitakin kuin tuo tummanharmaa, mutta tykästyin itse tuohon väriin ja se sopii niin tytölle kuin pojallekin. Onpahan langat valmiina, kun seuraavan kerran kuulen ystävien vauvauutisia. :) Vähän jäi kaivelemaan, etten hamstrannut tuota Emilie lankaa enempää. Mutta kun kaikki paikat jo pursuaa lankoja! Nähtäväksi jää alkaako lanka poltteleemaan liikaa. Todennäköisesti kun lopulta päätän mennä hakemaan lisää, joko muut ovat ehtineet ensin tai sitten tarjous on mennyt umpeen. :) 

Tälläinen saalis tällä erää. Ja kun vielä toisesta kaupasta sattui tarttumaan käteen talvitakki -50%:n hintaan, niin voisi todeta Jorma Uotisen tapaan "Ei huanooo!" :)

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo kassi, johon saa kaikki kaapelit ja tarpeelliset mukaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään minäkin tuosta kassista. Ehkä pikkuisen isompi se voisi olla ja enemmän tilaa puikoille, mutta hyvä näinkin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.