perjantai 19. joulukuuta 2014

Handmadea kerrakseen


Halusin omiin käsitöihin pienen lisäsäväyksen, jonkin kauniin yksityiskohdan. Tilasin Pompulasta pieniä handmade-merkkejä ja -nappeja sekä avainnauhan. Avainnauha tosin oli bongauslöytö, älkää huoliko se ei löydy lahjoistanne. :) Heräsin vähän myöhässä tähänkin tilaamiseen näin joulun alla. :) Kerkesin siis yhteen omin kätösin tehtyyn joululahjaan ne saamaan. Enpä oo kyllä kerennyt montaa joululahjaa tekemään, omaksi harmiksi. Ensi vuonna pitää aloittaa jo kesällä tekemään. Vai jo tänään? :D  Paketti tuli todella nopeasti postissa, kiitos! Tilasin samalla leimasimen omalla nimellä Paper Glitteristä. Tiedän, turhamaista...mutta kun ne oli vaan niin söpöjä! :) Leimasin tulee kauempaa, joten se ei valitettavasti jouluksi ehdi. Jännityksellä odotan mitä sieltä tulee.


 Avainnauha pääsee huhuilemaan töihin pienille potilaille. :)Olen todella tyytyväinen merkkeihin, vaikka olivatkin todella pieniä. Tiesin, että pieniä ovat, mutta silti koko yllätti.

 Joululahjapostauksia tuleekin sitten, kun asianomaiset ovat ne avanneet. :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja hand made merkkejä, varsinkin napit, mullakin on noita sydämmen muotoisia metallisia pieniä. Leimasin voisi ollakin kiva, voisi kankaasenn leimata jo valmiiksi esim. pussukan sisäpuolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tilkkureppu! Napit olivat todella kivoja ja niitä oli useampaa kokoa verkkokaupassa. Saapa nähdä millainen leimaisin on ja mihin kaikkeen se soveltuu. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, se julkaistaan ylläpidon hyväksynnän jälkeen.